Νέα BMW X3 βελτιωμένη από την AC Schnitzer

O βελτιωτής AC Schnitzer εξέλιξε ένα πρόγραμμα αισθητικών και μηχανικών βελτιώσεων για τη νέα BMW X3, ενισχύοντας ακόμα πιο πολύ τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Για την εξωτερική αναβάθμιση, η AC Schnitzer προσφέρει ένα νέο αεροδυναμικό κιτ για τη BMW X3. Αυτό περιλαμβάνει σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και προστατευτική πίσω ποδιά. Την σπορ εμφάνιση τονίζουν με την σειρά τους τα διάφορα σχέδια απολήξεων των εξατμίσεων με χρώμιο ή ανθρακόνημα και οι ζάντες αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις 19, 20 ή ελαφριές σφυρήλατες 21 ιντσών. Το πακέτο αναβάθμισης συμπληρώνουν τα νέα ελατήρια χαμηλώματος από 20 έως 25 χιλιοστά.

Για το εσωτερικό, η AC Schnitzer προσφέρει αξεσουάρ κατασκευασμένα από αλουμίνιο, όπως είναι το κάλυμμα για το σύστημα BMW i-Drive, πεντάλ και μπρελόκ.

Η AC Schnitzer εξέλιξε και κιτ αύξησης της απόδοσης για την X3 xDrive20d από 190 ίππους σε 222 ίππους και για την X3 xDrive30d από 265 ίππους σε 315 ίππους, εξασφαλίζοντας ακόμα πιο γρήγορες επιδόσεις.