Νέο Ford C-MAX Sport με πολλές αλλαγές

Η Ford παρουσίασε το νέο C-MAX Sport, το οποίο διαθέτει πιο σπορτίφ στιλ, αναβαθμισμένο εσωτερικό και κινητήρα, καθώς και αλλαγές σε κινητήρες. Εξωτερικά, η νέα αυτή έκδοση του μικρομεσαίου πολυχρηστικού ξεχωρίζει από τη δυνατότητα βαψίματος της οροφής και των καθρεπτών σε μαύρο χρώμα, τις νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών (προαιρετικά 18 ιντσών), την αεροτομή και τα πλευρικά σπόιλερ.

⇒ Νέο Volkswagen Golf GTI TCR με 290 ίππους

Στο εσωτερικό του Ford C-MAX Sport οι αλλαγές εστιάζονται στα σπορ εμπρός καθίσματα, στις νέες επενδύσεις, στην τοποθέτηση στάνταρ υποβραχιόνιου με αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα και στο στάνταρ δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων μαζί με το τιμόνι. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται ακόμα το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, οι θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, η αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων και οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Την κίνηση του Ford C-MAX Sport αναλαμβάνει για πρώτη φορά ο 1.0 λτ. EcoBoost με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρου και αποδόσεις 100 και 125 ίππων. Επιπλέον, υπάρχει ο ισχυρότερος 1.5 λτ. EcoBoost σε εκδόσεις με 150 και 180 ίππους. Η γκάμα των ντίζελ περιλαμβάνει τα μοτέρ 1.5 TDCi με 95 ή 120 ίππους και 2.0 λτ. TDCi με 150 ίππους ή 170 ίππους.

⇒ Ιδού το απόλυτο SUV Rolls-Royce Cullinan